Stiltedag

Koesteren van schoonheid, betekenis en liefde.

Op de hoofdpagina lees je meer over de inhoud en bedoeling van deze dag.

Hieronder meer de praktische informatie

Programma & werkwijze

De dag biedt de eenvoud van de stilte. Enkele vragen en verhalen die de deur naar jouw bezieling open zetten. En de voedende kracht van enkele uren in de natuur. We starten met vragen en verhalen en vertragen naar de stilte en het zijn toe.

Dan een eenvoudige, vegetarische lunch.

Vervolgens onderweg naar een uitgebreide stiltewandeling in de natuur. De frisse lucht waait om ons heen, de zon verwarmt onze huid, de vogels klinken in onze oren en onze ogen zien soms een eekhoorntje, reetje of een specht.

Tot slot het afronden en oogsten van de dag, om de overgang naar de ‘wereld van het doen’ weer te maken. We zijn met 5 tot 8 mensen, zodat er voldoende ruimte is voor ieders verhaal en vragen.

We zullen ook enkele meditaties en visualisatie doen met elkaar, eerdere ervaring hiermee is niet nodig.

 

CORONA:

Uiteraard is er rekening gehouden met genoeg ruimte en hygiëne maatregelen om ons aan de dan geldende corona maatregelen te kunnen houden.

 

Praktisch & kosten:

De dag is van 10.00-17.00 uur, in Apeldoorn, op fietsafstand van het station en op loopafstand van een prachtig bos. De kosten voor deelname, inclusief lunch, zijn 90 euro per persoon (ex. BTW).

En per keer bied ik één jongerenplek aan van 20 euro (inc. BTW), omdat de generatie van 1995 en later al genoeg te dragen zal hebben.

Wie zichzelf echt wil verwennen, geef ik de tip om vooraf of na afloop, op eigen initiatief en kosten, nog een overnachting te boeken in hotel de Keizerskroon.

De datum van de eerstvolgende keer vind je in het aanmeldfomulier

Wil je overleggen of de stiltedag iets voor jou is? Neem dan gerust even contact op.