Stiltedag, met natuurwandeling

Met deze dag laad jij jezelf weer op, met energie, inspiratie en mogelijk nieuwe antwoorden.

Stiltedag, met natuurwandeling

Met deze dag laad jij jezelf weer op, met energie, inspiratie en mogelijk nieuwe antwoorden.

Koesteren van natuurpracht, jezelf rust gunnen en liefdevol zijn.

Stiltedag

 

Gevoelens van machteloosheid en zorgen zijn je bekend. Hopelijk geeft het bezig zijn met duurzaamheid je ook regelmatig energie. Maar het kost ook energie en het is niet altijd makkelijk in de waan van de dag.

Deze stiltedag met natuurwandeling is om jezelf op te laden en om een moment voor jezelf te krijgen. Om even niets te hoeven, en in alle rust te onderzoeken wat er bij jou leeft, naar boven komt en wat jou versterkt.

In de stilte en de natuur, in oude wijsheden en zielsreflectie ontdek je weer wat bij je past en wat je voedt om ‘te kunnen genieten van het feestje, terwijl wij ons inzetten dat het ook zo lang mogelijk duurt’ – zoals de begeleider van deze stiltedag, Manu Busschots, zei in de podcast Klimaattherapie.

 

Programma & werkwijze

 

De dag biedt de eenvoud van de stilte. Enkele vragen, verhalen of gedichten zetten de deur naar jouw bezieling open. En kunnen landen in stilte en rust.

Dan een veganistische lunch.

Vervolgens gaan we onderweg voor een uitgebreide stiltewandeling in de natuur. De frisse lucht stroomt je longen in, de zon verwarmt je huid, de vogels klinken in je oren en je ogen zien misschien een eekhoorntje, hert of een specht.

Tot slot het afronden en oogsten van de dag, om de overgang naar de ‘wereld van het doen’ weer te maken. Met ruimte voor creatieve expressie om te borgen wat die dag voor jou verhelderd is en de mogelijkheid voor een kort persoonlijk gesprek met de begeleider. We zijn met 5 tot 8 mensen.

Soms doen we ook een meditatie of visualisatie met elkaar, eerdere ervaring hiermee is niet nodig.

 

 

Praktisch & Kosten

 

De dag is van 10.00-17.15 uur, in de omgeving van Apeldoorn, op fietsafstand van een station en op loopafstand van de natuur. De kosten voor deelname, inclusief lunch, zijn 90 euro per persoon (excl. BTW).

En per keer bied ik één jongerenplek aan van 25 euro (excl. BTW), voor de generatie van 1995 en later.

Wie zichzelf echt wil verwennen, geef ik de tip om vooraf of na afloop, op eigen initiatief en kosten, nog een overnachting te boeken in een in de omgeving, zodat je uitgerust aankomt en/of de dag kan laten nawerken.

De datum van de eerstvolgende keer vind je in het aanmeldfomulier

Wil je overleggen of de stiltedag iets voor jou is? Neem dan gerust even contact op.

 

CORONA:

Uiteraard houden we rekening met de dan geldende maatregelen en informeren we je vooraf nog hierover.

Wil je weten of de dag wel bij je past?

Stuur me een bericht of bel me via 06-46633658 en we bespreken samen wat je zoekt en of dit past. Ik denk graag met je mee.