Reflectieflits

Een inspiratiemail voor duurzame doeners die meer willen leren over de deep changemaker mindset en daarover inspiratie willen ontvangen.  Vanuit liefde voor al het leven.

Elke flits een agenda met aanraders: aanbod van de Deep Change Academy of anderen om aan mee te doen, inspiratie om te lezen, kijken of luisteren, zoals de ‘podcast klimaattherapie’ (op spotify).

Het welkomstcadeautje, onderstaande e-book, zal eind 2021 vervangen worden door een ander e-book of magazine dat persoonlijke groei en effectiviteit koppelt aan een actieve rol voor een mooiere wereld.

Welkomstcadeau: als je jezelf nu aanmeldt, ontvang je meteen:

12 sleutels voor persoonlijke groei e-book

In de reflectieflits reflecteer ik persoonlijk en kort op 1 thema, zoals het zich voordoet in het leven en werk van duurzame doeners zoals ik zelf of inspirerende mensen die ik spreek. Deze reflectie vertaal ik vervolgens naar jou als lezer om extra bewust te worden en actie te nemen of een keuze te maken aan de hand van een inspiratievraag.

Voor aanmelden volstaat je naam en e-mailadres. Uiteraard respecteer ik je privacy. De reflectieflits is gratis en afmelden is eenvoudig (Ruim 500 abonnees).

Waarom mensen de reflectieflits blijven volgen:

“Vaak even een prettig moment van stilstaan bij jezelf en bezinnen in de hectiek van alledag.”

“Inspirerend, altijd leuk om te openen. Qua lengte prettig, vertaling van thema’s in aardse taal.”

“Zijn goede doordenkers. Het laat je even stilstaan in de waan van de dag en helpt te relativeren. Tuurlijk spreekt de ene flits je meer aan dan de andere. Maar alle flitsen hebben wel iets dat trickerd.”

Voorbeeld:

De reflectieflits is kort. Dat is genoeg om te prikkelen om er daarna écht iets mee te doen. Hieronder een voorbeeld van een inspiratievraag, waarmee elke flits eindigt.

 

 

Elke maand mijn reflectieflits ontvangen?

De reflectieflits is mijn persoonlijk getinte nieuwsbrief, met tips en inspiratie voor duurzame doeners. Hij verschijnt 1 x per maand, voor ruim 500 abonnees.