Reflectieflits

Inspiratiemail voor duurzame doeners die meer willen leren over de deep changemaker mindset en inspiratie willen ontvangen.  Vanuit liefde voor al het leven.

Als jij je aanmeld, ontvang je twee welkomstcadeau’s:

1) De opname van het webinar over veerkracht en verandering (52 minuten).

2) Het Deep Change magazine, met interviews met changemakers, inspiratietips en meer

Inhoudsopgave DC magazine

In de reflectieflits reflecteer ik persoonlijk op 1 thema, zoals het zich voordoet in het leven en werk van duurzame doeners. Deze reflectie vertaal ik vervolgens naar jou als lezer met een reflectievraag.

Elke flits bevat ook een agenda met aanraders: aanbod van de Deep Change Academy of van vrienden van de Deep Change Academy, of inspiratie om te lezen, kijken of luisteren, zoals de ‘podcast klimaattherapie’ (op spotify).

Voor aanmelden volstaat je naam en e-mailadres. Uiteraard respecteer ik je privacy. De reflectieflits is gratis en afmelden is eenvoudig (ca. 500 abonnees).

Waarom mensen de reflectieflits blijven volgen:

“Vaak even een prettig moment van stilstaan bij jezelf en bezinnen in de hectiek van alledag.”

“Inspirerend, altijd leuk om te openen. Qua lengte prettig, vertaling van thema’s in aardse taal.”

“Zijn goede doordenkers. Het laat je even stilstaan in de waan van de dag en helpt te relativeren. Tuurlijk spreekt de ene flits je meer aan dan de andere. Maar alle flitsen hebben wel iets dat trickerd.”

 

 

Elke maand mijn reflectieflits ontvangen?

De reflectieflits is mijn persoonlijk getinte nieuwsbrief, met tips en inspiratie voor duurzame doeners. Hij verschijnt 1 x per maand, voor ruim 500 abonnees.