Klimaatwandeling

Leer je kracht en kompas in de klimaattransitie te vinden.

Klimaatwandeling

Leer je kracht en kompas in de klimaattransitie te vinden.

Koesteren wat goed is, orienteren op bijdragen aan wat anders kan

Klimaatwandeling

 

Leven en werken volgens ‘business as usual’ is voor jou geen optie, of steeds minder.

Maar hoe dan wel? Wat is jouw rol en bijdrage in dit enorme vraagstuk? Wie zich te groot maakt, kan last krijgen van schuld- en schaamtegevoelens, onmacht, gejaagdheid of tekort schieten. Wie zich te klein maakt, kan last krijgen van knagende vragen, onrust en zelfkritiek: het negeren van je gevoel en geweten.

Als jij je kracht en kompas kent in de klimaattransitie, dan voel je trots, tevredenheid en inspiratie. En kan je vanuit je eigen talent en plezier het verschil maken voor een zonnigere toekomst, op een manier die bij je past.

Wil je hierover bijleren en vragen stellen? Wil je reflectietijd in de natuur? Wil je anderen ontmoeten die dit herkennen en respecteren? Loop dan met ons mee en reflecteer over jouw kracht en kompas in de transitie.

Praktische informatie

 

Deelnemen aan de klimaatwandeling kost 20 euro, inclusief BTW. De wandeling is in de bossen en heidevelden van de paleisparken in Apeldoorn.

Ik deel enkele reflectievragen en belangrijke inzichten met je die je ook nagestuurd krijgt. En we wandelen soms in stilte en soms wisselen we uit in tweetallen met eenvoudige dialoog spreekregels. Voorbereiden is niet nodig.

De wandeling start om 9.30 uur (verzamelen kan vanaf 9 uur) en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Bij het aanmelden zie je wanneer de volgende is gepland. De wandelingen vinden plaats in de periode april tot en met oktober.

CORONA BELEID: Er kunnen maximaal 5 mensen meedoen aan de wandeling, zodat voldoende afstand houden goed lukt. Uiteraard is er rekening gehouden met genoeg ruimte en hygiëne maatregelen om ons aan de dan geldende corona maatregelen te kunnen houden.

Meer over de begeleider

 

Ervaringen

“Ik voelde me na de wandeling heel licht, vrij en vrolijk, bedankt daarvoor!”  

Merel Segers,
ZZP-er in duurzaamheid

“Ik ben dankbaar voor de rust en de diepgang die de klimaatwandeling bracht. We waren samen in beweging in de natuur en in gesprek en in stilte was veel ruimte voor (h)erkenning. Manu is professioneel en hartelijk en stelt de juiste vragen. Ik voelde me begrepen en een stap verder geholpen. Ik kan de klimaatwandeling aanraden wanneer je er voor open staat je kracht te vinden (of te optimaliseren) in de uitdagingen die horen bij klimaatverandering.” 

Loes Kreemers,
gedragswetenschapper duurzaamheid, Hogeschool van Amsterdam

“Het was heerlijk om tijdens de wandeling even stil te kunnen staan bij hoe ik me tot de klimaatproblematiek verhoud. Dit gaf me nieuwe energie, omdat ik weer even de tijd nam om te realiseren hoe ik al goed bezig ben. De handvatten die Manu bood raakten me en hielpen me in mijn plaatsbepaling in de klimaatbeweging.”

Emily,
community manager duurzaamheidsnetwerk Hogeschool van Amsterdam.

Samen aan de slag gaan?

Stuur me een bericht of bel me via 06-46633658 en we bespreken samen wat ik voor je kan betekenen. Ik denk graag met je mee.