Inspiratie event

“Natuurlijk lukt alles!”

Deze middag kan jij je samen met tientallen anderen laten inspireren door de natuur. In de prachtige omgeving van Burgers Zoo, gaan we op zoek naar principes en praktische voorbeelden van hoe leven opbloeit. Planten en dieren zijn door een miljoen jaar evolutie van ‘trial and error’ steeds beter geworden in succes. Ze bloeien op, ook in veranderende omstandigheden. De mens komt evolutionair gezien nog maar net kijken. Daarom kunnen wij veel van de natuur leren voor ons eigen welzijn en succes. We zullen aansprekende voorbeelden zien en horen in een inspiratiewandeling door Burgers Zoo. Aanvullend verzorg ik zelf een workshop waarbij ik vertel over de pijlers onder de houding van ‘natuurlijk lukt alles!’ . Daarna kan je zelf hiervan afgeleide werkvormen ervaren en oefenen die je als mens, coach, manager of HR-professional kan gebruiken om mensen vanuit eigenaarschap en optimisme meer te laten bereiken.

Dit inspiratie-evenement staat open voor de ambassadeurs van de Ondersteen en/of gasten en geïnteresseerden.

Programma

  • Ontvangst en ontmoeting.
  • Inspirerende themawandeling ‘bio inspiratie’ verzorgd door de ervaren gidsen van Burgers Zoo in Arnhem.
  • Workshop Manu over het thema ‘natuurlijk lukt alles’. En introductie van de vaste kern van De Ondersteen en de oprichting van de Deep Change Academy
  • Tot slot zullen we onder het genot van een hapje, drankje en het heerlijke uitzicht op het Safari terras napraten, verder ontmoeten en bijpraten. 

Praktisch en kosten

Deze inspiratiemiddag is op vrijdagmiddag 3 september. Inloop is vanaf 13.00 uur, zodat we om 13.30 kunnen starten en de afsluitende borrel is tot iets na 18.00 uur. Je entreekaart voor Burgers Bush is overigens de hele dag geldig.

Deelnemen kan tegen onkosten van 60 euro inclusief BTW. De ambassadeurs tracteer ik door het te verlagen naar twee tientje

De opbrengst van dit evenement in Burgers’ Zoo komt deels ten goede aan het beschermen van regenwoud in Belize, hun natuurbehoudsproject.

We hopen natuurlijk dat dit evenement zonder Corona maatregelen mogelijk zal zijn, maar in overleg met Burgers Zoo is er ook een plan B voor een geslaagd fysiek evenement.