De Ondersteen

Toegewijd coach en trainer sinds 2007

Reflectieflits

========== under construction============

De reflectieflits is een inspiratiemail met persoonlijke reflecties die gericht zijn op een liefdevolle en leefbare wereld.

Onder meer door een agenda met aanraders voor klimaatjes, duurzaamheidsdoeners en verwijzingen naar inspirerende publicaties, zoals de ‘podcast klimaattherapie’ (op spotify). 

Het welkomstcadeautje, onderstaande e-book, zal begin 2021 vervangen worden door een e-book over ‘natuurlijk geluk’. Deze blogposts over natuurlijk geluk zijn daar de start van.

========== under construction============

Wil je het e-book ’12 sleutels voor persoonlijke groei’?

En 1 x per maand uit de waan van de dag met een inspirerende vraag?12 sleutels voor persoonlijke groei e-book

De Reflectieflits is een inspiratiemail voor mensen die bezield en bewust willen leven. Vanuit liefde voor al het leven, dus met een duurzaam tintje.

In de reflectieflits reflecteer ik persoonlijk en kort op 1 thema, zoals het zich voordoet in mijn leven als coach, vadere en duurzaamheidsdoener. Deze reflectie vertaal ik vervolgens naar jou als lezer om extra bewust te worden en actie te nemen of een keuze te maken aan de hand van een inspiratievraag.

Voor aanmelding volstaat je naam en emailadres. Uiteraard respecteer ik je privacy. De reflectieflits is gratis en afmelden is eenvoudig (Ruim 500 abonnees).

dON_button AANMELDEN

Waarom mensen de reflectieflits blijven volgen:

“Vaak even een prettig moment van stilstaan bij jezelf en bezinnen in de hectiek van alledag.”

“Inspirerend, altijd leuk om te openen. Qua lengte prettig, vertaling van thema’s in aardse taal.”

“Zijn goede doordenkers. Het laat je even stilstaan in de waan van de dag en helpt te relativeren. Tuurlijk spreekt de ene flits je meer aan dan de andere. Maar alle flitsen hebben wel iets dat trickerd.”

Voorbeelden:

De reflectieflits is kort. Dat is genoeg om te prikkelen om er daarna écht iets waardevols mee te doen.

Hieronder voorbeelden van de flits zelf, daar komt dan de persoonlijke inleiding bij. En nieuws over (mijn) inspirerend aanbod voor duurzaamheidsdoeners.

reflectieflits november 2015

meld je nu aan.