De Ondersteen

Voor mensen met midcareervragen, coaches en managers

Klimaatwandeling: kracht en kompas voor de klimaattransitie

We leven in een tijd waarin veel onder druk staat. En we hebben meer mogelijkheden dan ooit. Je wilt niet (meer) leven volgens en aan ‘business as usual’.

Maar hoe dan wel? Wat is jouw rol en bijdrage in dit enorme vraagstuk? Wie zich te groot maakt, kan last krijgen van schuld- en schaamtegevoelens, onmacht, gejaagdheid of tekort schieten. Wie zich te klein maakt, kan last krijgen van knagende vragen, onrust en zelfkritiek: het negeren van je gevoel en geweten.

Als jij je kracht en kompas kent in de klimaattransitie, dan voel je trots, tevredenheid en inspiratie. En kan je vanuit je eigen talent en plezier het verschil maken voor een zonnigere toekomst, op een manier die bij je past.

Wil je hierover leren en delen hoe het voor jou voelt en wat je vragen zijn? Anderen ontmoeten die dit herkennen en respecteren? Doe dan mee met de klimaatwandeling kracht en kompas in de klimaattransitie.

Deelnemen kost 10 euro, inclusief BTW. De wandeling is in de prachtige paleisparken van het Loo in Apeldoorn en zal enkele krachtige vragen, belangrijke inzichten en eenvoudige dialoog spreekregels bevatten. Hij start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Bij het aanmelden zie je wanneer de volgende is gepland.

De wandeling wordt begeleid door Manu Busschots, hieronder meer over zijn visie en ervaring:

aanmeld button

Of wil je kennismaken voor individuele gesprekken?