De Ondersteen

Voor mensen met midcareervragen, coaches en managers

Kracht en kompas in de klimaattransitie

We leven in een tijd waarin veel onder druk staat. En we hebben meer mogelijkheden dan ooit. Werk en leef jij volgens ‘business as usual’ terwijl je ook weet dat business as usual de druk verhoogt op onze leefsystemen? Dat voelt niet goed, maar hoe dan wel?

Wat is jouw rol en bijdrage in dit enorme vraagstuk? Wie zich te groot maakt, kan last krijgen van schuld- en schaamtegevoelens, onmacht en tekort schieten. Wie zich te klein maakt, kan last krijgen van knagende vragen en onrust. Het negeren van je gevoel en geweten.

Als jij je kracht en kompas kent in de klimaattransitie, dan voel je trots, tevredenheid en inspiratie. En kan je vanuit je eigen talent en visie het verschil maken voor een zonnigere toekomst, op een manier die bij je past.

Wil je hier mee over leren, en wil je delen hoe het voor jou voelt en wat je vragen zijn? Anderen ontmoeten die dit herkennen en respecteren? Doe dan mee met de introductiewandeling kracht en kompas in de klimaattransitie.

Deelnemen kost 10 euro, inclusief BTW. De wandeling is in de prachtige paleisparken van het Loo in Apeldoorn en gebruikt enkele vragen, inleidende inzichten en eenvoudige dialoog spreekregels. Hij start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Bij het aanmelden zie je wanneer de volgende is gepland.

De wandeling wordt begeleid door Manu Busschots, hieronder meer over zijn visie en ervaring:

aanmeld button