Klimaatpsycholoog

Maatwerk voor jouw persoonlijke vragen. Drie tot zes persoonlijke coachgesprekken met mij als klimaatpsycholoog helpen je de antwoorden te vinden.

Klimaatpsycholoog

Maatwerk voor jouw persoonlijke vragen. Drie tot zes persoonlijke coachgesprekken met mij als klimaatpsycholoog helpen je de antwoorden te vinden.

“Darkness cannot drive out darkness, only light can do that.” – Martin Luther King

Waar kan ik je mee helpen?

 

Maak jij je bijvoorbeeld zo’n zorgen over de ecologische crisis dat je levensplezier er minder van wordt, of dat het je werk of relaties een zinloos gevoel geeft? Of is het niet zo zwaar, maar weet je niet goed hoe jij het beste kan bijdragen aan een betere wereld? Dan begeleid ik je graag als klimaatpsycholoog en coach. In een vrijblijvende intake verkennen we samen wat je vragen en wensen zijn en hoeveel gesprekken nodig zijn om daar verder in te komen.

Vragen van vorige klanten waren:

  • Wat helpt mij om mijn betrokkenheid bij de wereld zo te ervaren en vormgeven dat het in balans is met mijn eigen genieten en geluk en kloppend met mijn wereldbeeld?
  • Wat zijn voor mij bronnen van plezier en zingeving in een wereld die in verval is?
  • Hoe kan ik liefde voelen naar mezelf en anderen in deze wereld?
  • Hoe kan ik mezelf nuttig maken in lijn met mijn waardes? Zingevingsvraag.
  • Hoe kan ik in mijn hoofd onderkennen wat er in mijn hart gebeurt en dat op één lijn brengen? Persoonlijke ontwikkelingsvraag.

Of je kan eerst even meer lezen over mijn aanpak als persoonlijke coach.

Samen aan de slag gaan?

Stuur me een bericht of bel me via 06-46633658 en we bespreken samen wat ik voor je kan betekenen. Ik denk graag met je mee.