Module: deep faciliteren

Groepen en bijeenkomsten zo faciliteren dat betrokkenheid stijgt en ambities groeien.

Module: deep faciliteren

Groepen en bijeenkomsten zo faciliteren dat betrokkenheid stijgt en ambities groeien.

Nieuwe vragen geven nieuwe antwoorden

Inhoud

Met een business as usual aanpak, krijgen we business as usual uitkomsten. Het standaard zaaltje, de standaard vergadering, de standaard training. Daar gebeurt te weinig. Leer creatief en verdiepend faciliteren. Je hebt de nodige ervaring opgedaan als facilitator, maar bent benieuwd hoe je die nog kan vernieuwen of verdiepen. En hoe die het beste ingezet kan worden voor duurzaamheid.

Deze dag geeft je de pijlers onder een verdiepende aanpak, die leidt tot deep change. De pijlers helpen je om jouw ervaring nog beter in te zetten en ontwikkelen. We gaan enkele werkvormen met elkaar in de praktijk ervaren en oefenen die gaan over het stellen van ambitieuzere, systeemveranderende doelen en die gaan over een bredere instemming en draagvlak creëren voor het bijdragen aan die doelen. We worden hierbij geïnspireerd door bijvoorbeeld de werkwijze van Theory-U, Future Search en Deep Democracy en benutten ook de wijsheid en praktijkervaring die aanwezig is bij changemakers in de groep.

Jij bent als facilitator het instrument. Laat je verrijken, deze dag is je spiegel en puntenslijper!

Begeleiders

Deze dag wordt verzorgd door Manu Busschots (1977) en Femke van Bree (1977):

Femke werkt als procesbegeleider bij het Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving (OFL) en heeft een achtergrond in (team)coaching, yoga en presencing/theory u.

Manu begon in 2007 als opleider van coaches en teamcoach en verdiepte zich sindsdien jaarlijks in manieren om groepen en processen verdiepend te begeleiden, waaronder de klimaatpsychologie die de basis vormt van de KlimaatGesprekken methodiek en de methodiek van Being the Change (ook bekend als: over de streep). Hij is de oprichter van de Deep Change Academy.

 

Praktisch & Kosten

 

De dag is van 9.30-17.00 uur, in Amersfoort, op vijf minuten lopen van het station en met parkeerplek voor de deur. De kosten voor deelname, inclusief lunch, zijn 345,- euro per persoon (excl. BTW).

De datum van de eerstvolgende keer vind je in het aanmeldfomulier.

De groep is minimaal 6 en maximaal 10 mensen groot. 

Wil je overleggen of deze dag iets voor jou is? Neem dan gerust even contact op.

 

CORONA:

Uiteraard houden we rekening met de dan geldende maatregelen en informeren we je vooraf nog hierover.

Wil je weten of de dag wel bij je past?

Stuur me een bericht of bel me via 06-46633658 en we bespreken samen wat je zoekt en of dit past. Ik denk graag met je mee.