De Deep Change Academy biedt persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit aan voor duurzaamheidsprofessionals

De Deep Change Academy biedt persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit voor duurzaamheidsprofessionals.

Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive.

Because what the world needs is people who have come alive.

– Howard Thurman

Deep Change Academy

 

Ben jij je bewust (geworden) van de volle betekenis van de eco-crisis? Dan begrijp ik helemaal dat dit veel met je doet. Misschien zit je met vragen over hoe jij je bijdrage kan leveren, of hoe jij je impact kan vergroten? Over hoe je persoonlijk vitaal kan blijven, met zo’n overweldigende opgave? Of wil je simpelweg effectiever worden in je huidige rol, zodat diepgaande verandering bevorderd wordt.

Daarbij kan het aanbod van de Deep Change Academy helpen dat gericht is op het welzijn en de impact van de duurzame doener. Van persoonlijke coaching door mij als klimaatpsycholoog tot en met inspirerende groepsprogramma’s zoals de Deep Changemaker circles.

 

Oriënteren

Webinar

 

Laagdrempelige manier om tips te krijgen en te oriënteren op wat de Deep Change Academy zoal te bieden heeft. 

Kan je niet wachten tot er nieuwe gepland zijn? De opname van een eerder webinar over “Veerkracht en verandering” ontvang je als welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees van de reflectieflits. Nieuwe webinars worden ook aangekondigd in deze reflectieflits.

Oriënteren

Persoonlijk advies

 

De afgelopen vijf jaar heb ik heel veel duurzame doeners gezien en gesproken. Letterlijk honderden, vanuit mijn werk bij KlimaatGesprekken en daarbuiten. In een kort gesprek van 30 minuten hoor ik graag wat jouw situatie is en je wensen, zodat ik je advies kan geven op welke plek en op welke manier je stappen zou kunnen zetten. Verhelder je dilemma of volgende stap. 

 

Oriënteren

Online introductie Deep Change Academy

 

Samen met andere geïnteresseerden ervaren hoe we bij de Deep Change Academy werken, wie de begeleiders zijn, een sneak peak van de inhoud van onze opleidingen en je vragen kunnen stellen.

Oriënteren

De Reflectieflits

 

Een keer per maand inspiratie ontvangen over Deep Change en op de hoogte blijven van het aanbod van de Deep Change Academy en andere aanraders.

 

Ontwikkelen

Deep Changemaker Circles

 

Voor jou staat de vraag centraal: hoe kan ik – op een manier die echt bij mij past – mijn duurzame werk meer impact laten krijgen? Het is een vraag die je kan raken, want jij weet dat als het gaat om de planetaire grenzen de huidige verduurzaming tekortschiet. Er is deep change nodig: snel, breed en radicaal. Maar wat vraagt dit van jou? Misschien sta je zelf ook op een kruispunt in je leven of heb je te maken met verandering. En hoe krijg je anderen mee? Dat leer je in zes bijeenkomsten en twee persoonlijke coachgesprekken.

Ontwikkelen

Klimaatpsycholoog

 

Wil jij maatwerk voor je persoonlijke vraag? Maak jij je bijvoorbeeld zo’n zorgen over de ecologische crisis dat je levensplezier er minder van wordt, of dat het je werk of relaties een zinloos gevoel geeft? Of is het niet zo zwaar, maar weet je niet goed hoe jij kan het beste kan bijdragen aan een betere wereld? Dan begeleid ik je graag als klimaatpsycholoog en coach. In een vrijblijvende intake verkennen we samen wat je vragen en wensen zijn en hoeveel gesprekken nodig zijn om daar verder in te komen.

Ontwikkelen

Stiltedag, met natuurwandeling

 

Deze stilte- en bezielingsdag is om voor jezelf te zorgen, om stilte in de storm te vinden. Gevoelens van machteloosheid & frustratie, steeds maar moeten vechten zijn je immers bekend. Of van onzekerheid en zwaarte. Hopelijk geeft het werken aan de klimaattransitie je ook regelmatig een positieve flow, maar uitrusten, opladen en bezinnen kan zeer welkom zijn. In de stilte, de natuur, oude wijsheden en zielsreflectie ontdekken we weer wat er klopt en wat ons voedt. Zodat je daarna met frisse moed verder kan.

Samen aan de slag gaan?

Stuur me een bericht of bel me via 06-46633658 en we bespreken samen wat ik voor je kan betekenen. Ik denk graag met je mee.