De Ondersteen

Toegewijd coach en trainer sinds 2007

coachwerkplaats

Een dagdeel om op een ongedwongen & openhartige manier met een thema aan de slag te zijn dat jou raakt. Met creatieve, nieuwe ervaringsoefeningen. 

Wanneer kom jij aan jezelf toe?

We willen je uitnodigen om een paar uur samen te komen met anderen om los te laten de perfecte professional te zijn. Om jezelf rust en plezier te gunnen en in ontspanning te delen, te onderzoeken en ervaren wat helpt bij jouw vragen of met de dingen die jij bij klanten wil doen. De coachwerkplaats biedt ons een verzekerd moment en gelijkgestemden om stil te staan en jezelf weer op te laden.

Waar kan jij veilig meters maken?

We maken tijdens dit dagdeel lol en durven te verdiepen. Verdiepen is voor ons echt contact te maken met alles wat er is (in je hoofd, hart of lijf), zonder oordeel. De middag heeft een vaste sfeer, maar met wisselende werkvormen, passend bij het thema dat centraal staat of bij de vragen die we inbrengen. In de sfeer en werkwijze staan centraal:

  • Openen. Zodat er een veilige, vrije en gelijkwaardige bedding is om te kunnen oefenen en onderzoeken.
  • Uitwisselen met bijvoorbeeld de dialoog. De dialoogvorm biedt ruimte en verdieping. Misschien vind je het fijn om te delen, of om te luisteren hoe anderen dit ervaren. Welke vragen hebben anderen en welke ervaringen en inzichten?
  • Ervaren en experimenteren met open hart. Waar wil jij openhartig over zijn? Mogen we je uitnodigen minder ‘perfect’, ‘professioneel’ of ‘verlicht’ je ervaringen en worstelingen te delen? Wie weet zijn jouw lessen wel een opluchting of inspiratie voor ons allemaal! En als je wilt volgt een coachmoment met soms een verrassende werkvorm dat je verder brengt.

De coachwerkplaats is doorspekt met hartverwarmende, verbindende, en speelse werkvormen.

Deelname aan de werkplaats kan op uitnodiging en de data zijn op een moment dat ons allemaal zo goed mogelijk past. Wie deelneemt aan de coachwerkplaatsen wordt wel geacht bijna altijd te kunnen komen, als er eenmaal een datum samen is vastgesteld.

Wat we delen bij de coachwerkplaats is…

Dat we het fijn en leerzaam vinden om zelf ‘aan de beurt te komen’ en ons willen open stellen en verdiepen. We waarderen oprechte aandacht en steun, willen een vraag gecoacht krijgen, schaamteloos ruimte nemen voor ons verhaal of een werkvorm ervaren.

Wat brengt deelnemen?

  • Je gaat opgeladen en geïnspireerd naar huis. Een moment van zelfzorg.
  • Door de herkenning bij anderen en misschien een coachend moment, kom je verder met je eigen vragen over het thema.
  • Je hebt nieuwe inzichten of werkvormen in het thema
  • Je leert de waarde van jouw eigenheid en verhaal voor anderen kennen
  • Je ontmoet anderen die zich ook graag openhartig laten zien in leven en werk.

Deelnemen en praktisch

Deelnemen aan de coachwerkplaats kan voor 75 euro (ex. BTW) per keer, hiervoor betalen we de locatie een klein beetje de inspanning van de begeleider(s).

De groep wordt wisselend begeleidt door een van de deelnemers. Hij gaat door bij minimaal 4 deelnemers en de begeleiders doen zelf ook mee aan de dialoog en openhartigheden. Bij 10 deelnemers zitten we vol.

De middagen zijn in Utrecht of Amersfoort in een sfeervolle locatie.

PS: De coachwerkplaats is voortgekomen uit de ervaringen met de training kwetsbaarheid coachen die momenteel alleen nog voor organisaties wordt aangeboden.