De Ondersteen

Voor mensen met midcareervragen, coaches en managers

coachwerkplaats

Een middag om op een ongedwongen & openhartige manier met een thema aan de slag te zijn dat jou raakt. Met leuke ervaringsoefeningen. 

Wanneer kom jij aan jezelf toe?

We willen je uitnodigen om een paar uur samen te komen met anderen om los te laten de perfecte professional te willen zijn. Om jezelf rust en plezier te gunnen en in ontspanning te delen, te onderzoeken en ervaren wat helpt om weer in je kracht te komen of blijven. Er zijn nu eenmaal soms lastige momenten of vragen in werk en leven. En de coachwerkplaats biedt je een verzekerd moment en gelijkgestemden om stil te staan en jezelf weer op te laden. Vaak merken we op dit soort momenten dat we daar meer aan toe zijn dan we denken.

Wat doen we in de coachwerkplaats?

We maken tijdens deze middag lol en durven te verdiepen. Verdiepen is voor ons echt contact te maken met alles wat er is (in je hoofd, hart of lijf), zonder oordeel. De middag heeft een vaste opbouw qua structuur maar met wisselende werkvormen, passend bij het thema dat centraal staat:

  • Openen. Kennismaken en het met elkaar maken van de werkruimte, zodat er een veilige, vrije en gelijkwaardige bedding is om te kunnen oefenen en onderzoeken.
  • Uitwisselen met de dialoog. De dialoogvorm biedt ruimte en verdieping. Misschien vind je het fijn om te delen, of om te luisteren hoe anderen dit ervaren. Welke vragen hebben anderen en welke ervaringen en inzichten?
  • Ervaren met openhartigheden. Waar wil jij openhartig over zijn? Mogen we je uitnodigen minder ‘perfect’, ‘professioneel’ of ‘verlicht’ je ervaringen en worstelingen te delen? Wie weet zijn jouw lessen wel een opluchting of inspiratie voor ons allemaal! En als je wilt volgt een coachmoment dat je verder brengt.
  • Ontspannen. Vanaf 16.30 gaan we naar de vrijdagmiddagborrel. Voor wie dat wil en op eigen kosten.

De middag is doorspekt met hartverwarmende, verbindende, en speelse werkvormen.

De werkplaats is op vrijdag of donderdagmiddag. Op het aanmeldformulier staan de data.

Thema

De dialoog, reflectievragen en openhartigheden in de werkplaats richten zich telkens op een thema dat de deelnemers raakt en verbindt en dat voldoende ruimte biedt om je eigen ervaring en vragen in te brengen. De eerstvolgende werkplaats gaat over …

Thema nog te bepalen ..

Wees welkom om te onderzoeken hoe dit thema voor jou werkt in de coachwerkplaats!

De coachwerkplaats is voor mensen die …

Het fijn en leerzaam vinden om zelf ‘aan de beurt te komen’ en zich willen open stellen en verdiepen. Je waardeert oprechte aandacht en steun, wil een vraag gecoacht krijgen of schaamteloos ruimte nemen voor jouw verhaal.

Op deze middagen sta jij als mens centraal. Daarom doet het er weinig toe of je coach bent of niet. Als je coach bent, wil je misschien zelf graag een coachmoment aanbieden. Als je geen coach bent, wil je misschien graag coachmomenten ontvangen. De ervaring leert dat ook coaches graag gecoacht worden en dat ook niet-coaches waardevolle aandacht en gedeelde ervaring als coachmoment kunnen bieden. We vinden het wel prettig om vooraf (telefonisch) contact te hebben, om te ervaren hoe vertrouwd jezelf open stellen is voor jou en of er iets nodig is om mee te doen.

Wat brengt deelnemen?

  • Je gaat opgeladen en geïnspireerd naar huis. Een moment van zelfzorg.
  • Door de herkenning bij anderen en misschien een coachend moment, kom je verder met je eigen vragen over het thema.
  • Je hebt nieuwe inzichten of werkvormen in het thema
  • Je leert de waarde van jouw eigenheid en verhaal voor anderen kennen
  • Je ontmoet anderen die zich ook graag openhartig laten zien in leven en werk.

Deelnemen en praktisch

Deelnemen aan de coachwerkplaats kan voor 85 euro (ex. BTW en borrelkosten).

De groep wordt begeleidt door Manu Busschots en Hanneke Bulthuis. We starten bij 4 deelnemers en doen zelf ook mee aan de dialoog en openhartigheden. Bij 10 deelnemers zitten we vol.

De middagen zijn in Amersfoort op vrijdag in een sfeervolle, historische locatie grenzend aan groen en op loopafstand van het station, met parkeerplek voor de deur.

Wanneer is het? Kijk daarvoor op het aanmeldformulier.

dON_button AANMELDEN

 

 

Heb je nog vragen over deze middagen?

Of wil je zeker weten of deze aansluiten bij jou? Of dat jij je prettig voelt bij ons als begeleidende coaches? Laten we dan even contact hebben. Wij nemen graag de tijd om je beter te leren kennen om er zo samen voor te zorgen dat het goed past. Stuur je ons even een mail? Dan bellen we jou op een moment dat het uitkomt.

PS: De coachcadeau middagen zijn voortgekomen uit de ervaringen met de training kwetsbaarheid coachen die momenteel alleen nog voor organisaties wordt aangeboden.