De Ondersteen

Voor mensen met midcareervragen, coaches en managers

In de media

Afgelopen jaren schreven de media dit over mij:

  • Deelname in maart 2016 aan het programma ‘Als je me echt zou kennen’. Ik heb deelgenomen aan de eerste aflevering van dit nieuwe programma. Deze aflevering ging over de angsten, invulling, valkuilen, vreugde en verdriet van het ouderschap. Welke effecten hebben ervaringen uit het verleden of omstandigheden in het heden op je gedrag? En geeft dat schuldgevoelens naar je kinderen?

AJMEZK2

AJMEZK1

 

  • Interview over De luie manager; verademing of valkuil naar aanleiding van een Coach2meet in november 2015.

“Er zit zo veel allergie op luiheid dat managers de kwaliteiten ervan vaak niet eens willen onderzoeken. Senior managers van ING hebben me ooit gevraagd mijn boek ‘Je eigen managementcoach’ te komen presenteren. Ik liet ze een kleine oefening doen die duidelijk maakt dat je met veel minder energie iets net zo effectief voor elkaar kunt krijgen. Iemand in de zaal schoot in de weerstand en reageerde heel heftig, dat hij helemaal niet lui wílde zijn.” Herkenbaar? In deze Coach2meet van Manu Busschots zijn managers en coaches van harte welkom. Na afloop van deze Coach2meet ontvang je zijn boek. Lees hier het hele interview met Manu.

 

  • Persoonlijke portret. Het Leidsch Dagblad komt ‘op de koffie’ en bevraagt mij over ontspannen, geluk en wat een coach nog meer doet (2013). Klik voor meer:

 

 

 


 

  • Coachen in de zorg. Het tijdschrift voor de Landelijke Vereniging Georganiseerde eerste lijn schrijft over coachen in een gezondheidscentrum (2009). Klik door voor meer:

  • Succesvolle talentenpool. GroenLinks magazine schrijft over een opmerkelijk lokaal initiatief  om jonge, talentvolle mensen te ontwikkelen (2012).

Ook verschenen er diverse recensies en nieuwsberichten naar aanleiding van mijn boek Je eigen managementcoach. Zoals door SchoolvoorCoaching, Van Harte en Lingsma, de NOLOC beroepsorganisatie en ORMIT.

>> Lees wat persoonlijke coaching is en jou kan opleveren.

Deze al gezien? Een gratis e-book Sleutels voor Persoonlijke Groei!

  • Sleutels voor loslaten, weten wat je wilt, balans, etc.
  • Elk maand één ontwikkelthema
  • Gratis & eenvoudig afmelden

Gegevens blijven privé