De Ondersteen

Voor mensen met midcareervragen, coaches en managers

live reflectieflits

Wat is de live reflectieflits?

Even telefonisch contact met je vertrouwde coach, ca. 30 minuten. Zodat je kan sparren en reflecteren over je zorg of wens, werk of privé.

Ook zonder concrete vraag, kan de live reflectieflits fijn zijn. Even bellen kan je knoop ontwarren, nieuwe inspiratie geven, of bevestiging zijn om zo door te gaan.

Voor wie?

Het is een service voor ambassadeurs, die zo één gratis coachgesprek per jaar krijgen. Verdeeld over enkele korte telefoontjes per jaar. Op inschrijving.

Het is dus niet bedoeld als kennismaking, of bijpraten over de Ondersteen (mag wel, maar jij staat centraal).

Meedoen?

Ik bied een aantal opties die nog passen in mijn agenda. Als dagstart (8.30 uur) of lunchbreak (12.30 uur). Om anonimiteit en goed agendamanagement te waarborgen, vraag ik je om je in te schrijven via signupschedule.com (geen inlog nodig). Daar vind je de data en tijden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging; ik bel jou op het aangemelde telefoonnummer.

dON_button AANMELDEN

Ervaringen

“Het maakte me weer even wakker, werd me weer even bewust wat ik aan het doen ben en haalde me daarmee uit een voor mij ineffectief patroon waar ik zelf moeilijk uitkom.”

– Anoniem.

“Ik heb vanmorgen wel even na moeten denken: wat is mijn vraag? Terwijl ik achteraf denk dat ook met een (nog) minder concrete vraag, we een nuttig gesprek hadden kunnen helpen. Omdat jij je kans wel pakt om tot reflectie aan te zetten.

Ik zou tegen anderen zeggen dat het je vooral (weer) bewust maakt van de hulpbronnen die je hebt. Soms heb je die even niet meer zo scherp en dan kan dit helpen. Zo heb ik het ook ervaren. Daarnaast kan ik me voorstellen dat het voelt als steun op afstand en het kan je helpen om een volgende stap te zetten. Het kan zaken weer wat lichter doen voelen en focus geven. ”

Intern adviseur, overheidsorganisatie.

“De toegevoegde waarde voor mij vanuit de werkrelatie die we al hebben is heel snel te halen. Jij bent op de hoogte van mijn dilemma’s en mijn valkuilen en weet me daar heel snel en in deze context op te spiegelen.”

– Ankie van Lint, FirmaMens.