De Ondersteen

Voor mensen met midcareervragen, coaches en managers

Coach Apeldoorn

Ik ben verhuisd!

Sinds 1 augustus, ben ik met mijn gezin verhuisd van Voorschoten naar Apeldoorn. Dat betekent dat De Ondersteen automatisch (deels) meeverhuisd is.

Een groot deel van mijn werkzaamheden als coach voer ik voortaan uit in de omgeving van Apeldoorn.

 

Inhoudelijk zijn mijn werkzaamheden onveranderd. Ik coach en train:

In praktische zin betekent mijn verhuizing van Voorschoten naar Apeldoorn dat mijn werkgebied is vergroot. Ik voer nu een coachpraktijk in Apeldoorn, en blijf ook twee dagen in de week werkzaam in Leiden. Meerdaagse trainingen en leergangen blijven maatwerk.

Het werkgebied van De Ondersteen

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen of heb je een andere vraag of goeie tip die ik als nieuwe inwoner van Apeldoorn moet weten? Leuk! Mail me gerust. Direct een afpraak maken? Dan kan ook en mag je doen via mijn assistente, Lucienne de Swart op team@ondersteen.nl of via 06-31750604.

P.S. Anderhalf jaar geleden richtte ik Stichting Klimaatgesprekken op, waarmee we workshops aanbieden om zelf aan een mooie wereld bij te dragen. Inmiddels zijn er groepen actief in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Leiden, Den Haag, Utrecht, De Bilt, Amersfoort en Renkum. Dit najaar start ook in Apeldoorn een groep!